RECERCA DE PROVEÏDORS

Búsqueda Proveedores Asia Europa

Totes aquelles empreses asiàtiques interessades a obtenir contactes de proveïdors específics a les seves necessitats comercials, poden disposar de llistes filtrades amb les millors opcions possibles per als seus objectius comercials; Optima Grup suposa una important base de dades per a aquest servei. També oferim la possibilitat d'actuar com a canal de comunicació si cal, fent sempre de pont de comunicació, mai com a intermediaris.

ANÀLISI DE MERCAT

Análisis mercados Asia Europa

A través d'Optima Grupo podem oferir estudis de mercat a aquestes empreses asiàtiques interessades en explorar les seves possibilitats en mercats europeus, comptem amb efectius mètodes i casos d'èxit que corroboren la nostra experiència (Anàlisis de mercat Europa-Àsia).

INVERSIÓ

Inversiones Asia Europa

DiG, una altre de les empreses del grup, amb experiència assessorant inversos russos en mercats europeus, amplia ara els seus serveis a Àsia a través de la nostra oficina.

REAL ESTATE

Inversió en Real Estate, especialment a Espanya on hi ha de les ofertes més interessants d’Europa .

Asian Solutions, a partir de la seva extensa experiència en branding i màrqueting a la Xina, ha organitzat el projecte d'inversions per oferir propietats immobiliàries a Espanya per a inversors. Aquest projecte ve recolzat per l'Act 14/2013 Llei d'Emprenedors aprovada pel Govern Espanyol el 29 setembre 2013.

La Llei d'Emprenedors garanteix la residència espanyola fins a un màxim de 5 anys per als inversors i les seves famílies, que mantinguin la inversió durant aquest període. La residència ofereix la llibertat de moviment dins dels països de la Zona Schengen.

Asian Solutions ha creat una xarxa de col·laboradors per oferir una solució integral única, oferint una solució feta a mida segons les necessitats de cada client. Asian Solutions facilita al màxim el procés d'inversió i obtenció de la residència espanyola per als clients donant les màximes garanties d'èxit.

Els nostres col·laboradors tenen propietats exclusives tant residencials com comercials a les ciutats més importants, també comptem amb empreses per invertir. A més, garantim un servei legal experimentat i professional pel nostre soci fundador, DIG Advocats important bufet d'advocats de Barcelona, amb experiència en processos d'inversió i residència. Finalment també oferim l'organització del viatge de prospecció a Espanya amb col·laborador experimentat en l'organització de viatges a nivell internacional, tancant el cercle i oferint el servei des de la Xina fins a Espanya per personal espanyol i xinès.

A més de totes les facilitats anteriors, en Asian Solutions, a través de les nostres oficines físiques tant a Espanya (Barcelona) com a la Xina (Shangai), oferim garantia i tranquil·litat per al client, de respondre immediatament i amb professionalitat, ja que es pot dirigir a nosaltres personalment, rebent un tracte personalitzat per la nostra part.

Si vols invertir o comprar a Espanya, Asian Solutions és la millor opció. T'oferim diferents solucions, rendibles, segures i de garanties.

BUSINESS

Anàlisi d’inversions en la compra o adhesió  en diferents sectors de mercat.

 

Pot descarregar la nostra presentació aquí

Més en aquesta categoria: Europa - Asia »