Asian Solutions

Som una empresa de serveis creada el 2007. L’objectiu original de la empresa va ser donar serveis a empreses  amb intenció d’establir produccions a la Xina; com a conseqüència dels profunds canvis que han patit els mercats en els darrers anys, vam canviar el model de negoci fa tres anys, especialitzant-nos en serveis de comercialització i comunicació.

Les nostres oficines de Shanghai defineixen la nostra àrea d’acció. La Xina i Àsia.

FILOSOFIA

La nostra filosofia ha estat i és la de convertir-nos en un departament més de la seva empresa, aportant valor, servei, capacitat executiva, experiència, transparència, etc. Sempre hem treballat de manera que el client tingui sempre la facilitat de cancel·lar els nostres serveis en quan ja no els vegi necessaris, obligant-nos a donar dia a dia el millor de cada un dels membres que formem aquesta empresa.

 

EQUIP

Som un equip multicultural i plurinacional, jove i altament productiu, aquesta és sens dubte la nostra principal fortalesa i la que ens diferencia d'altres empreses de serveis. Amb cada projecte s'assigna una persona o equip de persones que no acostuma a canviar mai, perquè els nostres clients tinguin la màxima fluïdesa comunicativa i perquè els seus integrants dia a dia posseeixin un major coneixement dels productes, serveis i institucions que representen.

 

GRUP

Asian Solutions forma part d'Optima Grup, un important grup d'empreses de serveis amb més de 30 anys d'experiència, que treballa amb algunes de les empreses més importants d'Europa, cosa que ens permet aprofitar les sinergies de cadascuna de les nostres empreses podent oferir uns serveis més integrals i eficients als nostres clients.

 

OBJECTIUS

El principal objectiu és el d'aportar valor a la seva empresa des de l'inici, fent-ho d'una forma viable, ràpida i efectiva. AS possibilita sempre una relació directa entre proveïdor i client, minimitzant al màxim la nostra presència per aconseguir una relació el més fluida possible entre empreses.

Abans de l'acceptació dels projectes analitzem la seva viabilitat i si observem motius que ens facin dubtar de la seva consecució, declinem la seva acceptació, intentant sempre acceptar aquells projectes on sí puguem donar resultats positius.